festivalförberedelser

2012-06-25//19:19:24 Personligt
Idag har jag och min kära storasyster sprungit runt på diverse leksaksaffärer och letat efter en skelettdräkt. Ingen lycka där tyvärr, jag får vara skelettdräktslös på peace and love men istället kom jag hem med världens finaste (okej det är väldigt diskuterbart men den är himla festlig iaf) campingstol. Jag, denna fula stol + öl känns absolut som en vinnande kombination. Utöver det blev det lite diverse nödvändigheter som handsprit, silvertejp och piratflagga. Det här kommer bli kul!
 

söndag

2012-06-24//17:35:49 Personligt
Hade en himla mysig svenskidyllisk midsommar och helgen innan asbra helg i Jönköping för att fira Louisen. Nästa vecka blir det lite otippat och impulsivt Peace and Love för min del vilket kommer sitta fint! och annars är min högsta önskan just nu att få antagningsbeskedet till höstens universitet. Vill ha nunununununu NU okej? Tålamod är och har aldrig varit min starka sida.

det senaste

2012-06-07//01:35:01 Personligt
Hej ni! Vad dålig jag varit på att uppdatera, jag vet. En anledning är att jag varit i London över helgen och hälsat på min älskade saknade tvilling! Så då fanns det inte riktigt tid. Det var en grå helg (kan inte riktigt förvänta sig något annat av England kanske) men ändå himla bra. Saknar syster min redan.
För övrigt så har jag gått och skaffat mig en iPhone, vilket verkligen var på tiden. Älskar den redan. Och nu har jag skaffat mig en instagram och jag planerar att bli en riktigt flitig användare så följ mig där vet jag! Då blir jag gladen :) Emmaahag heter jag.
Nu måste jag sova! Puss o kram

Hej o välkommen till denna blogg. Jag heter Emma. Bloggen heter the Opposites men det kan valet kan jag icke motivera tyvärr.
Min blogg handlar om det jag har lust med. Jag står hellre bakom kameran än framför.