status

2011-07-29//14:44:46 Personligt
Emma Hagström jobbar officiellt men sitter ändå hemma och har långlunch i två timmar eftersom det inte fanns något mer att göra. äter vattenmelon och funderar på att åka o bada en snabbis, inte varje dag man får lön för det liksom. så idag gillar jag mitt jobb.

bästa kompis

2011-07-28//00:26:05 Personligt
Läser gamla dagboksinlägg, kollar på gamla bilder o saknar älsklings-G. Nästa söndag ska jag o Iza tävla dressyr, det ska bli kul. Tävla har jag inte gjort på åtta månader och dressyr har jag inte tävlat sen min sista tävling med G, dvs för två år sen. Då var vi såhär snygga:
Återstår att se hur det kommer se ut för mig o Isse, tycker att det borde gå bra men allt kan hända i dressyr. fortsättning följer. 
(har nu suttit o kikat på massa horse fall-offs videor och skrattat högt för mig själv. hästar är ju roliga ibland. här är en fin kul samling om det inte bara är jag som roas av sånt.)

vafalls

2011-07-26//11:16:14 Personligt
fucking posten är skyldiga mig en tusenlapp för jobb i juni. dom kan väl inte ta för givet att dom kan betala ut den med juli-lönen? morr.
oj nu blev det lite negativ ton här i bloggen, sån är ju inte jag. förutom det så är jag på jättebraa humör, solen skiner och jag har så himla händelsefulla dagar, rider sover o jobbar mm så roligt <33

inte riktigt på humör

2011-07-24//14:58:37 Personligt
varken jag eller Belli.

ja men typ så

2011-07-22//13:19:45 Personligt

jpkg

2011-07-20//21:38:47 Personligt
Lite bilder från min lilla tripp till Jönköping.

Bulgursallad

2011-07-20//21:24:28 Matigt
Idag ska äntligen premiärinlägget i Matigt-kategorin få en kompis. Det är nämligen såhär att Sara och jag är ensamma hemma och då blir det lite sådär med maten (och mattiderna) men idag slängde jag ihop en bulgursallad om jag är ganska nöjd med, om inte annat ser den i alla fall fin ut.
Innehåller bulgur, stekt quorn (som jag ska försöka lura Sara är tofu eftersom Sara har svamp-fobi), lite sallad, avokado, kidneybönor, gurka och paprika. Och så servera med fetaost och tzatsiki, mycket gott! 4/5 blir det allt i betyg. Men jag fick hålla i mig för att inte slänga på lite pesto och keso också, åt det igår så någon måtta får det allt vara.
Till efterrätt blir det bananer med choklad i ugn, ni vet sådär som man brukar grilla. Om Sara genomskådar "tofun" så ska jag hota med att hon inte får ta av min choklad om hon inte äter ändå. Moahaha.

Kompis

2011-07-20//02:12:38 Personligt
Fick en ny kompis igår, Pluto heter han (nej vi har inte köpt ny hund).
Fantastiskt bra bild i know men han hade ju så svårt att vara still. Sötpluto.
Jag har haft en superfin helg i jönköping hos Louise. Hann med att prova på jönköpings uteliv, träffa den mytomspunna Tusse, kolla på Harry Potter, spana in tändsticksgränden samt bonda med släkten Antonsson Schaffrath på 85årskalas. Och just det, ätit så mycket att jag inte tror att jag kommer vara hungrig igen på en vecka. Mysig helg!
Nu ska jag sova, ska upp om fem timmar o släppa ut hestar. Vilken fest.

Appropå förgående inlägg känner jag att jag måste reda ut några saker: Ja clara, det är viktigt. nej och fy er julia o clara, tyskland är inte något korvland. o astrid du får hålla ut ett år till helt enkelt, sen ska vi sno sprit från bardiskar o sånt där vi är bra på du vet.

resultat

2011-07-14//22:51:40 Personligt
Jag är antagen på Civilingenjör i design och produktutveckling, vid Linköpings Universitet. Vi får ju se hur det blir med den men programmet verkar verkligen kul. Lite skapande och lite datorer o sånt kul. Jag kommer säkert på bättre tankar på ett år men just nu är jag nästan lite ledsen över att behöva vänta ett år på att plugga, och skulle jag bestämt nu skulle det bli den linjen.
lite ledsen är jag också över att spänningen är över, men samtidigt fortsätter det roliga eftersom jag är stört nyfiken på att få höra vad alla andra kommit in på! peeepp.
alltså vad är det för fel på mig...

Mot jobbet!!!

2011-07-14//12:01:17 Personligt

utmattad

2011-07-14//01:11:16 Dagens google
Alltså det är tufft att jobba heltid. Känner mig helt matt, trött i alla muskler och inte minst i hjärnan. Jag var nyss tvungen att googla stavningen på tretton. Jag trodde det stavades med ett t. Så illa är det med min mentala kapacitet för tillfället. Det kom ett rött felstavningsstreck under när jag försökt mig på att skriva det, och jag kunde för allt i världen inte komma på vad jag gjort för fel. Skrev om samma sak tre gånger, treton, deletade och skrev samma sak igen, för att försäkra mig på att det inte var Word som var trött och hade fel, utan jag. Det röda strecket bestod.

Så nu vet du det till i framtiden, Emma Hagström. Tretton. Med två T.

modellbilder

2011-07-12//02:13:51 Personligt
fotograf/stylist/modell: Emma o Erika Hagström, (den mycket mediokra) bearbetningen: Emma Hagström
utrustning: Sony a100, Sony SAM 50/1.8, Sigma EF500 blixt
accessoarer: privata


ge mig fredag tack

2011-07-11//21:08:06 Personligt
Alltså jag är så himla taggad på att få resultaten från högskoleintagningen. Ironiskt nog ska jag definitivt inte plugga i höst, så jag kan inte riktigt förklara varför jag känner så här, men hur som helst så känner jag mig som ett barn på julafton och loggar in på Studera.nu varje dag ifall det skulle komma in tidigare. Kanske ett tecken på att ens liv är lite tomt på händelser? Men ja egentligen spelar det ju ingen roll varför, man får vara tacksam över att man kan bli uppspelt av så lite.

Två andra saker som jag också är exalterad över: Åka o hälsa på Louisen i Jönköping i helgen, samt att få hem mitt nya objektiv som jag råkade shoppa såhär i pengasparningstider. vet inte vad som hände, men jag kunde inte stå emot. för fotointresserade blev det ett Tamron 27-75/2.8. Iiih ge mig nu bitte.

helg i sann muppsalaanda

2011-07-10//23:01:02 Personligt
sju och en halv timme på VG vart det igår o så den trevliga rödhåriga som uppträdde. mycket bra lördag.
Och så Cupidosallad vid fyrisån idag, avrundat med en ridtur på söta Iza och dreggla över både han som spelar Mr Darcy (ite för hans roll är så jävla attraktiv men ändå) och Kiera Knightley (oförskämt snygg) i Pride and Prejudice. Bra söndag också.

handikapp

2011-07-09//12:46:55 Personligt
Vill bara börja dagen med att berätta om hur otroligt skicklig jag är, jag vill verkligen påstå att jag är något utöver det vanliga. Igår så var jag ut med några vänner, och ja, man kan väl kanske säga att det blev lite för mycket av det goda. Halkade mest runt i Mikaelas något stora klackar hela kvällen och såhär i efterhand så inser jag att jag måste rört mig förjävligt, måste sett stört stapplig ut och bara cp. I alla fall, för att komma till saken så avslutar jag min fina kväll med en liten vurpa på cykeln på väg hem. Nu är det ju bara 30 grader varmt ute och ingen större risk för att man vill gå barbent, men hur som helst, om jag skulle vilja göra det så kommer det numera inte gå förens om troligtvis en månad, eftersom jag numera har ett förträffligt fint gigantiskt svullet blått stört äckligt blåmärke över hela högerknät. Ont gör det också. Kände bara att jag behövde avreagera mig här i bloggen, men antar att man inte blir klassens handicap av ingenting. Tips från coatchen: Drick inte alkohol barn.

Hej o välkommen till denna blogg. Jag heter Emma. Bloggen heter the Opposites men det kan valet kan jag icke motivera tyvärr.
Min blogg handlar om det jag har lust med. Jag står hellre bakom kameran än framför.