officiellt hej då

2011-11-05//09:27:09 Personligt
Eftersom det bara var erika som fick ett "jag kommer sakna dig" och det kan tyckas lite orättvist, måste jag väl skriva det till resten av mina bloggläsare också: jag kommer sakna er! (med reservation för att jag inte riktigt vet vilka ni är.)
nu är det här vi hänger!
viharenblogg.webblogg.se
och ja, vi har det bra :)

1

2011-11-01//19:05:57 Personligt
imorgon. hur gick tiden så fort? jag mår lite dåligt, kommer troligtvis inte kunna sova inatt nej. som kaka på tårtan så mår jag dåligt över en annan grej också, men jag ska inte tänka på det. jag ska ha så jävla kul och inte tänka bakåt. (upd: det löste sig, så nu är jag bara nervös. gällde bara att komma över min tjurskallighet.)

tänkte också att det var dax också att släppa adressen till vår fantastiska resblogg, som ni har väntat! viharenblogg.webblogg.se heter den! där kommer ni kunna följa oss, är i alla fall tanken. kommer dock säkert uppdatera denna blogg någon gång också, ni får se.

ps. stort grattis också till fina storasyster erika som fyller 22 idag.

erika jag vet inte om du läser det här, för du är så anti alla bloggar. men för er andra i så fall, erika är den person som får fram min knäppaste sida. vet inte varför men vi går igång på samma saker... jag tror det här inlägget säger det mesta. hur som helst är det ett väldigt bra betyg. du är himla rolig, synd att du har ett liv och inte hänger så ofta med din lille syster. jag kommer sakna dig. ds.

Hej o välkommen till denna blogg. Jag heter Emma. Bloggen heter the Opposites men det kan valet kan jag icke motivera tyvärr.
Min blogg handlar om det jag har lust med. Jag står hellre bakom kameran än framför.