(ett till hästinlägg)

2012-07-31//23:47:56 Personligt
ÅH VAD BRA!!!!! Kollade på fälttävlansfinalen när jag hade rast på jobbet, dog av nervositet. Men det blev ett silver. Så himla bra!!
Blev för övrigt så sjukt tävlingssugen så det finns inte. Jag tror jag måste strunta i Linköping och köpa mig en häst istället.
 
 

De på SVT är ett gäng sågspån

2012-07-30//11:45:56 Personligt
Bra blogginlägg. http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/7/Spelar-det-ingen-roll/
Tycker det är väldigt mycket på tiden att svenskarna släpper sin "häst är bäst på macka"-attityd, fyfan vad trött man blir.
 

Bra helg

2012-07-23//00:20:26

Jag har världens finaste vänner:)


rakt in i evigheten

2012-07-17//00:01:55 Personligt
kan inte fatta att det bara är måndag och en hel vecka kvar till nästa helg. lyssnar på kent och är emo, som man sig bör när man lyssnar på kent. har lite ångest för något jag inte vet och känner mig omotiverad för allt. pepp tjej. emilia ringde dock när jag jobbade och fick mig på andra tankar och louise var snäll och ställde upp på en lång fika, vänner är bra att ha. imorgon ska jag försöka shoppa bort mina bekymmer och på onsdag får älsklingsbellla ta hand om mig. bra överlevnadsplan.
kanske lite för deppigt för att ha i denna blogg. men whatever. allt är ju inte glass och ballonger jämt.
kikade på lägenheter förresten i linköping, det är kul. hittade en fin med en hel tegelvägg i köket. inte för jag kommer köpa något men ändå.
nu ska jag sova pusshej

reserv

2012-07-13//15:18:56 Personligt
som alla mina läsare redan vet, så kom jag inte in i Linköping. Jag är på reservplats nummer åtta, 53 intagna, så det finns lite hopp. Bara att börja räkna ner till 6e augusti helt enkelt.
(Men jag är inte ledsen:) utan varit beredd på att jag kanske inte skulle komma in sedan jag såg siffrorna på hur många som sökt. Jag blev ju antagen förra året så det känns mest irriterande att jag så lättvindigt tackade nej då och åkte ut och reste istället. Ett val som jag skulle göra om flera gånger om dock! Men ändå lite surt.)
Annars så blev jag antagen i Uppsala på STS. Så i värsta fall blir jag kvar, det är inte heller jättehemskt antar jag. Måste bara ställa mig in på det.

Nu åker jag och Erika till Dalarna över helgen. Pusshej!

mår illa

2012-07-10//22:45:53 Personligt
jag har ätit för mycket jordgubbar.

Damn you always treat me like a stranger, mountain

2012-07-10//22:06:11 Personligt
Though you seen the shadow between city and what is mine.
 
Älskar låten, artisten och hela skivan. Och hans tidigare skiva. Damn jag vill också kunna skriva texter som den här snubben. Och sjunga. Och spela gitarr.
Verkar som det i såna fall måste bli i ett annat liv. Lite synd.
 

snart

2012-07-07//16:20:17 Personligt
Fem dagar. Sedan kommer förhoppningsvis framtiden vara lite klarare och jag kommer få något att längta efter. Jag tackar och tar emot för det behöver jag. Livet nu är så jävla tråkigt. Går på tomgång.
 
jag saknar för övrigt min underbara syster så himla mycket. måste bara säga det. kom heeeem?
 
 

elbil

2012-07-02//17:09:46 Personligt
Jag fick köra elbil idag. Det tyckte jag var kul. Det finns någon slags fordonshirarki på posten (i alla fall känns det som det) eftersom alla som jobbar där ordinarie kör bilarna medan vikarierna brukar få ta de jobbiga turerna med cykel och typ femhundra trappor. Nu brukar jag dock få köra moppe men det är ändå kul att göra nya saker eller som min chef gärna uttrycker det när jag ska få gå en ny runda, få "åka ut på nya äventyr". Sen fick jag visserligen springa en sextio trappor ändå men det är inte så jobbigt längre.
 
Peace and Love var jättenice för övrigt! Hängde med min syrra plus hennes vänner plus deras kompisar så vi var ett camp på 18 pers och alla var snälla och sköna. Hängde nästan bara i campet så blev inte så påverkad av att snittåldern på festivalen är 17 år och sen gick jag på massa bra konserter såklart. Nu kommer jag jobba ändå till skolan börjar. Tjoho. Hoppas jag får köra mer elbil.
 
 

Hej o välkommen till denna blogg. Jag heter Emma. Bloggen heter the Opposites men det kan valet kan jag icke motivera tyvärr.
Min blogg handlar om det jag har lust med. Jag står hellre bakom kameran än framför.