why is the swedish king wearing such silly hats?

2012-05-30//21:03:57 Personligt
Gud vad jag älskar det här, precis min humor. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.
ps. Jag, Sara och Ebba har precis köpt biljetter till en stor Avicii-spelning på måndag, i O2-arenan i London! Bara två dagar kvar med mina favoritdagisbarn och sen kommer det bli en helt awesome helg!! Jag är helt obeskrivligt taggad.

we should go to france

2012-05-28//23:18:28 Ytligt

Modeinlägg är väl kanske inte riktigt min grej och min kategori "ytligt" är ju minst sagt tom. Men plötsligt händer det vet ni! Så här är lite bilder på saker jag tycker är snyggt.

I helgen var Emilia här! Vi njöt av det underbara vädret och lekte med Bellis. Idag har jag jobbat på posten och imorgon blir det dagis, har jobbat väldigt mycket nu på senaste vilket såklart är jättebra men det tar emot så himla mycket att stiga upp på morgonen och det är drygt.. Men i helgen åker jag och Ebba till London så det får jag se fram emot!
Nu ska jag sova! God natt alla!

skratta eller gråta

2012-05-25//15:41:11 Tankar
när ett barn på förskolan som knappt kan prata (är dåligt på ålder men gissar 2,5) leker att en legobit är hans iPhone?
(Btw det är så himla underbart väder!!! glad.)

du måste ta mig någon annanstans

2012-05-21//00:42:45 Personligt
Eftersom det verkade som att helgen skulle bli händelselös så flydde jag min kos till Stockholm och Emilia istället. Vi blev bjudna på otroligt god lasagne hos Kajsa, spelade Jeopardy och drack min och Emilias favoritgrogg, whisky och cola. Därefter styrde vi kosan mot Spybar, min Stureplansdebut haha, där vi dansade till halv fyra. Då hade vi så ont i fötterna att vi inte klarade mer. Och, det bästa, det var ljust ute då <3 Sommarsverige är ju himla magiskt ibland.

Här har vi dagens musiktips! Hörde den på radio idag och blev förtjust, himla mysig låt.
Ger den två veckor tills den är uttjatad. Men tills dess ska jag njuta! :)

bw

2012-05-19//00:33:03 Random


I brist på annat, några bilder jag gillar. Vet att jag sparat ner dom något år från Metro photo challenge men skrev inte ner fotograferna, dålig som man är. Hoppas alla har en fin helg! :)

Hej!

2012-05-17//15:42:49 Personligt
Har såhär lite lagom efter äntligen inkasserat min 20-årspresent slash julklapp. Prylnörden inom mig är mycket nöjd. O sen så är det ju trevligt att i alla fall ha en dator igen som faktiskt är hel och inte har några handicap.

lördag

2012-05-12//21:41:01 Personligt
Idag vaknade jag upp (något törstig) i Alvas crib. Vi intog en stadig frukost bestående av melon, halloumi och päronpaj, gött var det, innan det var dags att ta tag i dagen. Schemat för mig idag har bara bestått av häst, först köra ut till stall 1 och rida o fixa Iza, och efter det köra till stall 2 och rida o fixa Bellis. Det blev dressyrpass med båda och de var så himla fina idag båda två, älskade skrällehästar. Var hemma strax innan halv åtta och har nu ätit middag och latar mig framför tvn med datorn i knät. Helt okej lördag!
Imorgon ska jag kika på hästtävling hela dagen i Tierp. Yes jag är en hästnörd för tillfället, ni får stå ut.

its friday tjiho

2012-05-11//18:53:28 Personligt
nu ska vi uuuuuuuuut och fira att alva inte har körtelfeber längre! jag är pepp, vi höres!

phiphi och så

2012-05-11//00:33:59 Personligt
hähää (glömde ju då min hårddisk sist vi träffades så har fortfarande inte fått bilder på själva hoppet men det existerar och kommer visas någon gång)


(drack så sjukt mycket shakes i thailand alltså jag dör vad gott det är)
jag vill tillbaka!! (alltså inte just thailand kanske men vår resa ja ni vet). på?

bästa djur

2012-05-10//22:38:58 Personligt
Önskar att dygnet bestod av 5 fler timmar och att man fick 10 000 i studiebidrag istället för två så jag hade kunnat ta med Bellis och Isse till Linköping :'/ eller iaf tre fler timmar och 5 000 studiebidrag så jag åtminstonde kunnat haft Bella? Är det för mycket begärt du där uppe? Börjar nästan gråta när jag tänker på saken. Livet är inte helt optimalt jämt.

Rådjur

2012-05-08//21:00:37 Personligt
Det står alltid massa rådjur i hagarna när jag är och rider Iza, tror jag såg tre rådjur idag, två harar samt en stor rovfågel. Därför har jag bestämt att jag ska ta med kameran och försöka få en bra bild, för ibland står dom riktigt nära. Tyvärr inte idag dock.
Jag är hard working girl för tillfället, händer inte så mycket kul och jag längtar redan till nästa helg. Ska brevbära imorgon och jag får tydligen börja i princip när jag vill så det var ju snällt även om det ger lite beslutsångest haha. Nu ska jag kika på Desperate Housewifes iaf!

punktering

2012-05-03//23:47:50 Personligt
bild: http://kanal5.se/365days. lite enformig blogg för min smak men jag dör vad duktiga dom är på att fotografera och snygga är dom också.

Jag växlar väldigt mycket i humör för tillfället, så himla taskigt känns det. Hatar när man är på bra humör och helt plötsligt känner sig helt ångesttyngd av saker man inte ens kan förklara. Trodde sånt skulle gå över efter tonåren?
Iaf fick jag punktering på bilen idag, jag körde in i trottoarkanten på väg till jobbet. Det blev ett jättehål, idiot är jag. Pappa min älskade räddare fick komma till undsättning och mamma var också överraskande barmhärtig så det var inte så farligt egentligen men jag bröt ärligt talat ihop när det skedde. Fick också stå ut med att ett barn på förskolan idag grät i seriöst en kvart för att han inte ritade tillräckligt fina hjärtan. Jag kanske bara är trött. Längtar till imorgon när jag ska ut och rida Iza, det brukar alltid ge mig bra energi.

Och hur var valborg förresten kanske ni undrar? KUL! Vad annars. Toppenväder och toppensällskap, kunde inte begärt mer faktiskt.

Hej o välkommen till denna blogg. Jag heter Emma. Bloggen heter the Opposites men det kan valet kan jag icke motivera tyvärr.
Min blogg handlar om det jag har lust med. Jag står hellre bakom kameran än framför.