bryggan

2012-08-07//20:25:12 Personligt
Nu ska jag ut och svira mina lurviga på Bryggan. Blir fjärde dagen av fem med alkohol, väldigt illa och en siffra som jag inte är särskilt stolt över men vad gör man inte för PÅ SÖNDAG FLYTTAR JAG TILL LINKÖPING!!!!!!!!!!!!!!!
Japp, jag kom alltså in på Civilingenjörsprogrammet, precis som jag ville. Så nu, efter 300 sommarnätter på Snerkes bästa klubb har jag kommit fram till den sista på väldigt länge. Sista utgången med bästa Alva, sista utgången i Uppsala. Det känns sjuuuuukt. Och sorgligt. Tur att jag ska jobba imorgon och måste ta det ganska lugnt, annars hade jag nog kunnat garantera att jag och Alva skulle storgråtit inatt.

Mer idioter denna vecka

2012-08-02//01:28:01 Personligt
Läser Lady Dahmers blogg ibland. Jag blir alltid så upprörd när jag är inne på hennes blogg eftersom att hon är väldigt bra på att belysa jämställdhetsproblem i vårt samhälle och när jag sitter här i soffan och är upprörd så rullar den där urdumma reklamen för Hotels.com på TVn. Ni vet den där när de cyklar genom olika städer och man får en extranatt. I det sinnestillstånd jag var i var såklart det enda jag såg av reklamen hur otroligt smala de två tjejerna var om man jämförde med alla män som dök upp i reklamen. Detta gjorde mig såklart otroligt irriterad.
 
Så då anmälde jag reklamen till Reklamombudsmannen! Moahhahahaaha.
(Bild från en liknande korkad reklam från Hotels.com.)
Nu kommer det visserligen säkert ta flera månader innan något händer, om något händer. Men i alla fall.
(Rekomenderar också starkt bloggen genusfotografen.se för er som är på det humöret.)
 
Nu ska jag gå och sova och drömma okönsstereotypiska drömmar. Borde gått och lagt mig för länge sen.

Hej o välkommen till denna blogg. Jag heter Emma. Bloggen heter the Opposites men det kan valet kan jag icke motivera tyvärr.
Min blogg handlar om det jag har lust med. Jag står hellre bakom kameran än framför.