Redo

2011-01-31//23:40:21 Personligt
Lite senare än jag borde står nu väskorna packade o klara. Stora väskan väger 21 kg av 20 tillåtna och handbagaget 10 av 8 tillåtna. Jag har dock en plan för handbagaget men stora väskan är det väl egentligen bara att hålla tummarna att dom är snälla med för jag kan inte banta innehållet något mer, det var seriöst omöjligt.

Natti!

Middag

2011-01-30//16:59:01 Personligt
Snart ska jag dra o käka middag med mina kära vänner Clara o Krisse. Var väl tänkt att det skulle bli fler men alla var så väldigt upptagna idag, dock droppar några in lite senare. Bättre än ingenting.
Packningen går lite åt det dåliga hållet, har sorterat upp kläderna i två högar, "saker som måste med" samt "saker som ska med om det finns plats". Plats finns dock inte, så grattis Sara, blir lite fina saker kvar som du kan sno.

Imorgon ska jag ut och rida Iza en sista gång, sen spendera lite fin tid med familjen. I övrigt får vi se.

Fina Issepi som troligtvis har flyttat när jag kommer tillbaka.

Damp

2011-01-29//16:20:46 Personligt
Alltså fyfan vad jag hatar min stationära dator. Det gör ont att säga det men alltså, den kraschar minst en gång varannan timme den är påslagen. Den är hemsk. Om någon vill ha en dator är den gratis.

I alla fall, just nu börjar det dra ihop sig för packning. I vanliga fall brukar jag packa dagen (natten) innan men det kanske inte blir så bra denna gång, ska iaf vara borta till i sommar. Problemet är dock att jag behöver städa mitt rum innan annars kommer jag inte hitta något jag vill ha. Att städa mitt rum brukar ta en månad för mig, eller rättare sagt, det är en ständigt pågående process som aldrig blir klar. Men det måste bli det den här gången.

Fortsättning följer.

bra kväll

2011-01-29//03:14:25 Personligt
jag hade en så fin kväll, en av de bästa på länge. jag har himla fina vänner o jag hade så rolig kväll med dom o nu sitter jag o nattäter med min fina tvillingsyster.
jag kommer sakna alla så himla mycket.

lights

2011-01-27//01:48:54 Tankar
Okej det är väl dags att börja blogga ordentligt men nu ska jag sova o har lite brist på ork så idag bjuds det bara på dessa rätt värdelösa bilder (Dock mest eftersom jag sitter vid fel dator.) Imorgon börjar jag jobba 16.00 så jag får en efterlängtad sovmorgon. Jag har ju gått upp så tidigt som nio/tio de senaste dagarna. Dock måste jag hinna ner till staden innan, på agendan står KÖPA ÖRONPROPPAR (VIKTIGT). Och så linser och kurslitteratur.

På tisdag klockan 630 går planet, och jag har bara två jobbdagar kvar. Det känns faktiskt väldigt bra. Oväntat nog himla bra. Jag skulle nästan vilja påstå att jag är taggad. Inte så taggad som Sara på hennes skiva kanske, men det är ju himla svårt att vara.


Cologne

2011-01-20//02:04:30 Personligt
Se i full storlek här: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9a/Cologne_-_Panoramic_Image_of_the_old_town_at_dusk.jpg

Jobb

2011-01-17//12:35:57 Personligt
Ångrar som fan att jag svarade "javisst, det går bra" när min chef ringde kl. 11 och frågade om jag kunde börja jobba tidigare. Jag viiiiiiill iiiiiiinte.

Så himla kul att dela ut post!!!!!!!!

Dig saknas mig.

2011-01-16//02:37:25 Personligt
Massa.

snart

2011-01-15//20:38:58 Fotografier

Bara hålla ut lite till.

hej

2011-01-14//22:39:41 Personligt
Hej.
Precis som alla andra unga tjejer i Sverige har jag nu skaffat mig en blogg. Jag heter Emma. 


Jag har skaffat denna blogg eftersom att jag om typ två veckor kommer flytta till Köln för att plugga tyska. Köln ligger i Tyskland, har ungefär en miljon invånare och ser ut typ såhär:
Väldigt fint tycker jag.
Det här får räcka som inledning, antar att alla som läser denna blogg känner mig ändå men det känns lite obligatoriskt med en presentation.
Den här bloggen är lite sådär halvaktiv eftersom vi försöker komma överens först.

Hej o välkommen till denna blogg. Jag heter Emma. Bloggen heter the Opposites men det kan valet kan jag icke motivera tyvärr.
Min blogg handlar om det jag har lust med. Jag står hellre bakom kameran än framför.